mandag 30. november 2009

Adventsfatet mitt i år

Ja da har tiden kommet for å tenne det første lyset.
Jeg har for første gang "riktig" farge på lysene mine:)
Synes denne tiden er så koselig, med masse tente lys.


Gave esker

Har laget noen gave esker som jeg tenkte jeg skulle fylle opp med noe jule godt å gi de til de ansatte i barnehagen til jul:)
Synes disse eskene er så nydelig og så er de så enkle å lage!
















søndag 29. november 2009

Scrappekrigen oppgave7

Ja, da røk jeg ut av scrappe krigen. Denne oppgaven synes jeg var fryktelig vannskelig. Vi skulle scrappe en lo som hadde fargene, grønn,gul,rød og oransje.Og så skulle det være tre sirkler og en trekant.Sliter veldig med å få de fargene til å klaffe, vi fikk ikke lov til å ha noen andre farger.
Så slik ble min løsning på oppgaven!



søndag 22. november 2009

Ti ting som jeg elsker ved deg!

Dette er enda en lo som er laget til scrappekrigen på babyverden, kom meg videre denne rundene å:)Oppgaven var ti ting som.. og bruke tre farger uten om basisfargene brun,beige,hvit,svart og grått og ikke lov til å bruke blomster til pynt!
Dette var da min løsning på oppgave, slet veldig med denne oppgaven, har vel laget fire stykk som jeg ikke ble fornøyd med:)¨Så endelig klarte jeg å få til en!






søndag 15. november 2009

Tankefull

Dette bilde har bare ligget å ventet på å scrappes,endelig fikk jeg det til:)Synes dette er så vakkert bilde.
Ble egentlig veldig fornøyd med denne. Så klarte jeg å scrappe mens Theodor var oppe også,ikke dårlig:)Nå skal vi til sverige en tur se om vi finner noen klær som Theodor kan ha på seg på julekorta. Ha en fin dag alle sammen:)







lørdag 14. november 2009

Scrappekrigen oppgave 5

Her skulle vi scrappe etter en skisse.
Jeg og Theodor har vært syke denne uken, så fikk aldri kommet igang. Fikk slengt sammen en lo på torsdags kvelden. Ble egentlig veldig fornøyd med denne, så tydeligvis fungerer jeg best under press:)Kom meg videre til neste runde denne gangen også.







Julekort!

Har nå laget ett julekort, jeg er ikke noe god på kort. Men tenkte jeg skulle prøve litt alikevel, brukt lenger tid på denne enn noen av mine loer:)
Kom gjerne med tilbake meldinger tar i mot alt av tips:)

søndag 8. november 2009

Scrappekrigen på babyverden runde fire!

Dette er da bidraget mitt til scrappekrigen på babyverden, kom meg videre denne runden også.
Her var oppgaven vi skulle ha med noe rundt, speil, gult og stoff. Synes det var litt vanskelig oppgave for har aldri brukt speil før.
Men videre denne gangen også iallefall:)